Villiruokaristeilyt Saimaan saaressa kesällä 2024

Tänä kesänä illastetaan kahtena heinäkuun lauantaina, 6.7.2024 ja 20.7.2024

Tule mukaan nauttimaan mystisen Yöveden tunnelmasta ja kauden parhaista makuelämyksistä sympaattisen kalastaja-alus Junon kyydissä!

Matkalla Saimaan järviluonto näyttäytyy parhaimmillaan ja perillä Saimaan saaressa päivällinen on katettu rantakalliolle.

Illallisen valmistaa paikan päällä D.O.Saimaa- keittiömestari Ilkka Arvola. Herkullinen neljän ruokalajin illallinen on täynnä Saimaan makuja. Menussa käytämme sesongin parhaita raaka-aineita lähimetsistä, -vesiltä ja omasta puutarhasta. Suuri osa raaka-aineista on itsekerättyjä ja -kasvatettuja, kalankin pyydämme itse norppaturvallisilla pyydyksillä. Lisäksi suosimme lähialueen pientuottajien laadukkaita tuotteita. Moni luottotoimittajistamme kuuluu D.O.Saimaa – tuottajaverkostoon. Kestävän kehityksen arvot ovat siis keskiössä myös ruokafilosofiassamme.

Kesän menu julkaistaan kevään aikana. Stay tuned ja varaa paikkasi pian! Paikkoja on vain 12 / illallinen.

Alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan. Alkoholilliset ruokajuomat voit tuoda mukanasi itse. Annamme mielellämme juomasuositukset.

Saarikohteessamme on wc ja illallinen nautitaan katoksen alla. Retken toteutuminen on riippuvainen säästä. Jos emme pääse illastamaan saareen, illallinen syödään vanhan hirsitalomme tuvassa Saimaan rannalla.

Elämyksen kesto: n. 4 h (sis. venematkat 2 h). Lähtö Ristiinan Nikinsalmesta (Suurlahdentie 3189, 52360 Someenjärvi) klo 17

Ryhmäkoko: 4 – 12 hlö. Illallinen toteutuu mikäli osallistujia on vähintään neljä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: asta@uhkua.fi / Asta 040 744 7631