Pyöräily
Saimaalla

Uhkuan palvelut pyöräilijöille

Kuulumme ’WELCOME CYCLIST- TERVETULOA PYÖRÄILIJÄ’ – verkostoon. Olet lämpimästi tervetullut meille kaikenlaisilla kaksipyöräisillä kulkuvälineillä juuri sellaisena kuin olet.  

Meiltä löytyy pyörille turvallinen pysäköinti- ja säilytyspaikka sekä perushuoltotarvikkeet. Tarvittaessa saat myös pestyä pyöräsi ja itseäsi voit hemmotella saunan löylyissä ja Saimaan aalloissa. Pyöräilyvaatteiden pesu onnistuu perinteisellä nyrkkipyykki-menetelmällä vaikka saunomisen yhteydessä. Sähköpyörän akun saat ladattua tarvittaessa pientä maksua vastaan.

Yöpyessäsi meillä sinulla on mahdollisuus tilata aamiainen, iltapalaa tai eväät mukaan otettaviksi. Toimimme tilausperiaatteella, eli toivoisimme ruokatoiveet esitettävän meille jo varauksen yhteydessä. Omat kokkailutkin onnistuu yöpymisen yhteydessä. Isommille ryhmille (8 – 12 hlö) järjestämme ruokailuita tilauksesta, jos haluatte ruokailla ohikulkiessanne meillä. Lisää ruokafilosofiastamme löydät täältä ja kelluvasta lauttamajoituksesta täältä:

Annamme mielellämme myös vinkit lähiseutujen reitteihin ja palveluihin. Kysy lisää palveluistamme ja muista majoitusvaihtoehdoista.

Luontomajoitus

Tarjoamme elämyksellistä ja ekologista majoituspalvelua luonnon rauhassa. Ota lempeät löylyt ja nuku hyvät yöunet Uhkuan kelluvilla lautoilla Saimaan laineilla. Luonnonläheinen ja yksinkertainen mutta ylivoimaisen mukava majoituskokemus luo mahdollisuuden irrottautua arjesta ja antaa luonnon viedä. 

Lautat sijaitsevat Ristiinan Nikinsalmessa [kartta]. Kulku lautalle tapahtuu vanhalla tervatulla soutuveneellä, joka kuljettaa majoittujat myös pienen matkan päähän saunalautan löylyihin, omalla lihasvoimalla tietysti.

Myös lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan! Emme veloita lemmikeistä maksua.

Lautat voit varata kokonaan omaan käyttöösi tai järjestää lautoilla illanviettoja isommalle porukalle. Tarvittaessa majoitus- ja saunalautta voidaan myös yhdistää toisiinsa.

MAJOITUSHINNAT 31.3.2023 ASTI
  • 1 vrk viikolla 125 € / koko lautta
  • 1 vrk viikonloppuna 145 € / koko lautta
MAJOITUSHINNAT 1.4.2023 ALKAEN
  • 1 vrk 185 € / koko lautta
Majoituslautalla on parivuode (120 cm) ja mahdollisuus varavuoteelle (1 hlö). Lisävuoteen hinta 30 €.
 
 
MAJOITUSKONTTI ON MYÖS TALVIASUTTAVA. Kontti on eristetty ja lämpenee puuhellan lämmöllä, joten asiakkaan on huolehdittava itse lämmityksestä. Lisälämmönlähteenä toimii tarvittaessa kaasulämmitin. Talviaikaan lautat on yhdistetty toisiinsa ja sijaitsevat rannan tuntumassa. Saunalautan yhteyteen tehdään talvisin myös avanto.
 

MAJOITUSLAUTTA ON VARATTAVISSA MYÖS AIRBNB:N KAUTTA: