JUNO
Vanha nuottavene

Junon tarina

Uhkua järjestää kestävällä tavalla toteutettuja luontokokemuksia Saimaan arvokasta järviluontoa kunnioittaen. Toimimme pääosin Luoteis-Saimaalla Yöveden ja Louhiveden ympäristöissä,  mutta tilauksesta olemme valmiita lähtemään kauemmaskin. 

Vesillä liikumme avokanooteilla tai pienellä 12-paikkaisella kalastajaveneellä koulutetun ammattilaisen johdolla. Käytettävissämme on kokemisen arvoisia kauniita paikkoja ja reittejä sekä vesillä että maissa. Palveluistamme löytyy eritasoisia opastettuja retkipaketteja ja tilausretket räätälöidään ryhmän taito- ja kuntotason mukaan. Teemme kaikille retkillemme myös turvallisuussuunnitelman reitin, toiminnan ja ryhmän profiilin mukaan. Tarjoamme valmiita opastettuja retkipaketteja tai voimme sopia toteutettavaksi juuri sinulle tai ryhmällenne sopivan luontoelämyksen. Ota yhteyttä niin teemme tarjouksen!

 Luonnon tarjoamien silmänruuan ja sielun levon lisäksi ravitsemme asiakkaitamme lähiluonnon- ja tilojen antimilla. Järjestämme myös kursseja ja tapahtumia erilaisilla teemoilla, jotka nekin toki liittyvät luontoon. Tutustu RETKIELÄMYKSIIN ja RUOKAELÄMYKSIIN.

Luontomajoitus

Tarjoamme elämyksellistä ja ekologista majoituspalvelua luonnon rauhassa. Ota lempeät löylyt ja nuku hyvät yöunet Uhkuan kelluvilla lautoilla Saimaan laineilla. Luonnonläheinen ja yksinkertainen mutta ylivoimaisen mukava majoituskokemus luo mahdollisuuden irrottautua arjesta ja antaa luonnon viedä. 

Lautat sijaitsevat Ristiinan Nikinsalmessa [kartta]. Kulku lautalle tapahtuu vanhalla tervatulla soutuveneellä, joka kuljettaa majoittujat myös pienen matkan päähän saunalautan löylyihin, omalla lihasvoimalla tietysti.

Myös lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan! Emme veloita lemmikeistä maksua.

Lautat voit varata kokonaan omaan käyttöösi tai järjestää lautoilla illanviettoja isommalle porukalle. Tarvittaessa majoitus- ja saunalautta voidaan myös yhdistää toisiinsa.

MAJOITUSHINNAT 31.3.2023 ASTI
  • 1 vrk viikolla 125 € / koko lautta
  • 1 vrk viikonloppuna 145 € / koko lautta
MAJOITUSHINNAT 1.4.2023 ALKAEN
  • 1 vrk 185 € / koko lautta
Majoituslautalla on parivuode (120 cm) ja mahdollisuus varavuoteelle (1 hlö). Lisävuoteen hinta 30 €.
 
 
MAJOITUSKONTTI ON MYÖS TALVIASUTTAVA. Kontti on eristetty ja lämpenee puuhellan lämmöllä, joten asiakkaan on huolehdittava itse lämmityksestä. Lisälämmönlähteenä toimii tarvittaessa kaasulämmitin. Talviaikaan lautat on yhdistetty toisiinsa ja sijaitsevat rannan tuntumassa. Saunalautan yhteyteen tehdään talvisin myös avanto.
 

MAJOITUSLAUTTA ON VARATTAVISSA MYÖS AIRBNB:N KAUTTA: