JUNO
Vanha nuottavene

Juno – elämykset vesillä

Vesillä liikumme avokanoottien ja lihasvoiman lisäksi pienellä keskimoottoriveneellä. Tahti on siis maltillinen molemmilla tavoilla liikuttaessa. Juno on valmistettu vuonna 2000 Laitsaaren telakalla Savonlinnassa ja palveli ennen meille tuloaan muikunnuottausveneenä Puruvedellä. 

Meidän käytössämme Juno on rysäkalastusveneenä. Kalastus on pienimuotoista ja saaliin käytämme tarjoiluissamme. Pääsääntöisesti pyydyksistämme nousee haukea, ahventa ja särkeä. Kaikki käyttämämme pyydykset ovat norppaturvallisia.

Lisäksi Junon kyydissä kulkee pieniä asiakasryhmiä Saimaan saariin nauttimaan ruokaelämyksistä luonnossa. Löydät muutaman valmiin kokonaisuuden retkielämyksistä https://uhkua.fi/retkielamykset/ ja ruokaelämyksistä https://uhkua.fi/ruokaelamykset/. Teemme tilauksesta risteilyitä myös räätälöidysti. Sovitun kestoiseen veneretkeen voidaan sisällyttää myös ruokapalvelut tai rysällä käynti. Kyytiin mahtuu 12 henkilöä. Kotilaituristamme Nikinsalmesta on helppo lähteä esimerkiksi Vuolteen reitille Ruununveden ja Vuolteen kauniin avokanavan läpi kohti Louhivettä tai puksutella rauhalliseen tahtiin Yöveden laineilla. Voimme sovittaessa hakea asiakkaat kyytiin myös muualta. 

Kysy tarjousta niin mietitään sopiva kokonaisuus juuri teille.

LISÄÄ ESIMERKKEJÄ ELÄMYKSIIN VESILLÄ:

– Veneretki kaveriporukalle ja haukiburgerit, toimii vaikka polttareiden ohjelmana

– Rysällä käynti ja retken päälle kalasoppaa esim. työporukalle tai yritysvieraille

– Romanttinen iltaristeily kahdelle, kuohuvaa ja iltapalaa kannella