JUNO
Vanha nuottavene

Juno – elämykset vesillä

Vesillä liikumme avokanoottien ja lihasvoiman lisäksi pienellä keskimoottoriveneellä. Tahti on siis maltillinen molemmilla tavoilla liikuttaessa. Juno on valmistettu vuonna 2000 Laitsaaren telakalla Savonlinnassa ja palveli ennen meille tuloaan muikunnuottausveneenä Puruvedellä. 

Meidän käytössämme Juno on rysäkalastusveneenä. Kalastus on pienimuotoista ja saaliin käytämme tarjoiluissamme. Pääsääntöisesti pyydyksistämme nousee haukea, ahventa ja särkeä. Kaikki käyttämämme pyydykset ovat norppaturvallisia.

Lisäksi Junon kyydissä kulkee pieniä asiakasryhmiä Saimaan saariin nauttimaan ruokaelämyksistä luonnossa. Löydät muutaman valmiin kokonaisuuden retkielämyksistä https://uhkua.fi/retkielamykset/ ja ruokaelämyksistä https://uhkua.fi/ruokaelamykset/. Teemme tilauksesta risteilyitä myös räätälöidysti. Sovitun kestoiseen veneretkeen voidaan sisällyttää myös ruokapalvelut tai rysällä käynti. Kyytiin mahtuu 12 henkilöä. Kotilaituristamme Nikinsalmesta on helppo lähteä esimerkiksi Vuolteen reitille Ruununveden ja Vuolteen kauniin avokanavan läpi kohti Louhivettä tai puksutella rauhalliseen tahtiin Yöveden laineilla. Voimme sovittaessa hakea asiakkaat kyytiin myös muualta. 

Kysy tarjousta niin mietitään sopiva kokonaisuus juuri teille.

LISÄÄ ESIMERKKEJÄ ELÄMYKSIIN VESILLÄ:

– Veneretki kaveriporukalle ja haukiburgerit, toimii vaikka polttareiden ohjelmana

– Rysällä käynti ja retken päälle kalasoppaa esim. työporukalle tai yritysvieraille

– Romanttinen iltaristeily kahdelle, kuohuvaa ja iltapalaa kannella

Luontomajoitus

Tarjoamme elämyksellistä ja ekologista majoituspalvelua luonnon rauhassa. Ota lempeät löylyt ja nuku hyvät yöunet Uhkuan kelluvilla lautoilla Saimaan laineilla. Luonnonläheinen ja yksinkertainen mutta ylivoimaisen mukava majoituskokemus luo mahdollisuuden irrottautua arjesta ja antaa luonnon viedä. 

Lautat sijaitsevat Ristiinan Nikinsalmessa [kartta]. Kulku lautalle tapahtuu vanhalla tervatulla soutuveneellä, joka kuljettaa majoittujat myös pienen matkan päähän saunalautan löylyihin, omalla lihasvoimalla tietysti.

Myös lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan! Emme veloita lemmikeistä maksua.

Lautat voit varata kokonaan omaan käyttöösi tai järjestää lautoilla illanviettoja isommalle porukalle. Tarvittaessa majoitus- ja saunalautta voidaan myös yhdistää toisiinsa.

MAJOITUSHINNAT 31.3.2023 ASTI
  • 1 vrk viikolla 125 € / koko lautta
  • 1 vrk viikonloppuna 145 € / koko lautta
MAJOITUSHINNAT 1.4.2023 ALKAEN
  • 1 vrk 185 € / koko lautta
Majoituslautalla on parivuode (120 cm) ja mahdollisuus varavuoteelle (1 hlö). Lisävuoteen hinta 30 €.
 
 
MAJOITUSKONTTI ON MYÖS TALVIASUTTAVA. Kontti on eristetty ja lämpenee puuhellan lämmöllä, joten asiakkaan on huolehdittava itse lämmityksestä. Lisälämmönlähteenä toimii tarvittaessa kaasulämmitin. Talviaikaan lautat on yhdistetty toisiinsa ja sijaitsevat rannan tuntumassa. Saunalautan yhteyteen tehdään talvisin myös avanto.
 

MAJOITUSLAUTTA ON VARATTAVISSA MYÖS AIRBNB:N KAUTTA: