Loppukesän villiruokaristeily 26.8.2023!

Tule mukaan nauttimaan mystisen Yöveden tunnelmasta ja kauden parhaista makuelämyksistä sympaattisen kalastaja-alus Junon kyydissä!

Matkalla Saimaan järviluonto näyttäytyy parhaimmillaan ja perillä Saimaan saaressa päivällinen on katettu rantakalliolle. Ennen pöytään siirtymistä on hetki aikaa ihastella ympäristöä omatoimisesti, kierrellä kauniita kalliorantoja, katsella järvelle ja bongailla vaikka norppaa.

Illallisen valmistaa paikan päällä lähiruokakokkimme Ilkka Arvola. Herkullinen usean ruokalajin illallinen on kasvis- ja kalapainotteinen. Kalan pyydämme lähivesiltä norppaturvallisilla pyydyksillä ja menussa käytämme sesongin parhaita raaka-aineita, joista suuri osa on itsekerättyjä ja -kasvatettuja. Lisäksi suosimme lähialueen pientuottajien laadukkaita tuotteita. Kestävän kehityksen arvot ovat keskiössä myös ruokafilosofiassamme.

MENU

ALKUUN

Toast a´la Nikinsalmi – Haudutettuja oman tilan munia, metsäsieniä ja yrttisalaattia saaristolaisleivällä

VÄLIIN

Rapukeitto

PÄÄLLE

Katajanmarjavoissa paistettua Yöveden haukea ja oman puutarhan perunoita

JÄLKEEN

Creme Brulee ja metsämarjoja

Alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan. Alkoholilliset ruokajuomat voit tuoda mukanasi itse. Kysy juomasuositukset sähköpostilla.

Saarikohteessamme on wc ja illallinen nautitaan katoksen alla. Retken toteutuminen on riippuvainen säästä. Jos emme pääse illastamaan saareen, illallinen syödään vanhan hirsitalomme tuvassa.

Elämyksen kesto: n. 4 h. Lähtö Nikinsalmesta klo 17.
Ryhmäkoko: 4 – 12 hlö. Illallinen toteutuu mikäli osallistujia on vähintään neljä.

Hinta: 185 €/ hlö

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: asta@uhkua.fi / Asta 040 744 7631