Kesän ensimmäinen villiruokaristeily 17.6.2023!

Tule mukaan nauttimaan mystisen Yöveden tunnelmasta ja kauden parhaista makuelämyksistä sympaattisen kalastaja-alus Junon kyydissä.

Matkalla Saimaan järviluonto näyttäytyy parhaimmillaan ja perillä Saimaan saaressa päivällinen on katettu rantakalliolle. Ennen pöytään siirtymistä on hetki aikaa ihastella ympäristöä omatoimisesti, kierrellä kauniita kalliorantoja, katsella järvelle ja bongailla vaikka norppaa.

Illallisen valmistaa paikan päällä lähiruokakokkimme Ilkka Arvola. Herkullinen usean ruokalajin illallinen on kasvis- ja kalapainotteinen. Kalan pyydämme lähivesiltä norppaturvallisilla pyydyksillä ja menussa käytämme sesongin parhaita raaka-aineita, joista suuri osa on itsekerättyjä ja -kasvatettuja. Lisäksi suosimme lähialueen pientuottajien laadukkaita tuotteita. Kestävän kehityksen arvot ovat keskiössä myös ruokafilosofiassamme.

MENU

Alkuun – Marinoitua särkeä, ankanmunakokkeli ja villiyrttisalaatti

Väliin – Nokkoscappuccino

Päälle – Savustettua Yöveden ahventa, varhaiskasviksia ja metsäsienikastike

Jälkeen – Voikukkakreemi ja karamelliblini

Alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan. Alkoholilliset ruokajuomat voit tuoda mukanasi itse. Kysy juomasuositukset sähköpostilla.

Saarikohteessamme on wc ja illallinen nautitaan katoksen alla. Retken toteutuminen on riippuvainen säästä. Jos emme pääse illastamaan saareen, illallinen syödään vanhan hirsitalomme tuvassa.

Lähtö Nikinsalmesta Suurlahdentie 3189 klo 17, paluu noin klo 21.
Illallinen toteutuu mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan.

Kesän muut villiruokaristeilyt pidetään 12.7 ja 26.8.

Hinta: 185 €/ hlö

Ilmoittautumiset asta@uhkua.fi / Asta 040 – 744 7631