Pääsiäisen menussa Italia kohtaa Saimaan vesistön ja metsien maut. Illallinen tarjoillaan 8.4.2023 lauantaina klo 18.
Pääruuan pääraaka-aine karitsa tulee Putkisalon tilalta Rantasalmelta. Käytämme myös muita paikallisia toimittajia sekä viime sadon itsekerättyjä ja säilöttyjä raaka-aineita. Menun valmistaa kokki Ilkka Arvola ja siihen sisältyy alkoholiton lämmin tervetuliaisjuoma ja ruokajuomana vesi. Alkoholijuomat/muut juomat oman maun mukaan voi tuoda mukanaan. Halutessanne teemme juomasuositukset menulle.
![](https://uhkua.fi/wp-content/uploads/2023/03/IMG-8488-768x1024.jpg)
MENU
Yöveden haukea ja Saimaan salamia
Metsäsienicappuccino
Pitkään haudutettu Putkisalon karitsaragu ja lehtipersiljaperunat
Sitruunarahkamousse ja oliiviöljykakku
Menun hinta 68 €/ hlö
Illallinen on avoin ja toteutuu jos saamme 8 herkuttelijaa koolle. Tilausillallisia 8-12 hlölle toki järjestämme myös. Ole yhteydessä, niin mietitään sopiva ilta juuri teille.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset 31.3.2023 mennessä:
asta@uhkua.fi
+358 40 7447631