Pääsiäisillallinen Nikinsalmen tuvassa 8.4.2023

Pääsiäisen menussa Italia kohtaa Saimaan vesistön ja metsien maut. Illallinen tarjoillaan 8.4.2023 lauantaina klo 18.

Pääruuan pääraaka-aine karitsa tulee Putkisalon tilalta Rantasalmelta. Käytämme myös muita paikallisia toimittajia sekä viime sadon itsekerättyjä ja säilöttyjä raaka-aineita. Menun valmistaa kokki Ilkka Arvola ja siihen sisältyy alkoholiton lämmin tervetuliaisjuoma ja ruokajuomana vesi. Alkoholijuomat/muut juomat oman maun mukaan voi tuoda mukanaan. Halutessanne teemme juomasuositukset menulle.

MENU

Yöveden haukea ja Saimaan salamia

Metsäsienicappuccino

Pitkään haudutettu Putkisalon karitsaragu ja lehtipersiljaperunat

Sitruunarahkamousse ja oliiviöljykakku

Menun hinta 68 €/ hlö

Illallinen on avoin ja toteutuu jos saamme 8 herkuttelijaa koolle. Tilausillallisia 8-12 hlölle toki järjestämme myös. Ole yhteydessä, niin mietitään sopiva ilta juuri teille.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 31.3.2023 mennessä:

asta@uhkua.fi

+358 40 7447631