Pääsiäisen menussa Italia kohtaa Saimaan vesistön ja metsien maut. Illallinen tarjoillaan 8.4.2023 lauantaina klo 18.
Pääruuan pääraaka-aine karitsa tulee Putkisalon tilalta Rantasalmelta. Käytämme myös muita paikallisia toimittajia sekä viime sadon itsekerättyjä ja säilöttyjä raaka-aineita. Menun valmistaa kokki Ilkka Arvola ja siihen sisältyy alkoholiton lämmin tervetuliaisjuoma ja ruokajuomana vesi. Alkoholijuomat/muut juomat oman maun mukaan voi tuoda mukanaan. Halutessanne teemme juomasuositukset menulle.
MENU
Yöveden haukea ja Saimaan salamia
Metsäsienicappuccino
Pitkään haudutettu Putkisalon karitsaragu ja lehtipersiljaperunat
Sitruunarahkamousse ja oliiviöljykakku
Menun hinta 68 €/ hlö
Illallinen on avoin ja toteutuu jos saamme 8 herkuttelijaa koolle. Tilausillallisia 8-12 hlölle toki järjestämme myös. Ole yhteydessä, niin mietitään sopiva ilta juuri teille.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset 31.3.2023 mennessä:
asta@uhkua.fi
+358 40 7447631