VILLIRUOKAILLALLINEN KAPOSAARESSA 15.7.2022
Tule mukaan nauttimaan Yöveden tunnelmasta ja kauden parhaista makuelämyksistä kalastaja-alus Junon kyydissä. Pöytä on katettu metsän suojaan avaran taivaan alle.
Illallisen kokkaa keittiömestari Ilkka Arvola. Menu sisältää alkupalalajitelman, pääruuan ja jälkiruuan. Koko menu on valmistettu itsekerätyistä, -pyydetyistä ja -kasvatetuista parhaista sesongin raaka-aineista. Alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan. Alkoholilliset ruokajuomat voit tuoda mukanasi itse. Hyvällä happorakenteella varustettu kuiva valkoviini tai kuiva kuohuviini sopii hyvin tarjolla olevien makujen seuraksi. Punaviiniksi suosittelemme kevyempää punaviiniä. Menu on kasvis- ja kalapainotteinen ja rakennetaan sen hetkisen saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Säävaraus tilanteen mukaan. Pienen sateen sattuessa järjestämme paikalle sateensuojan.
Tapaamme Nikinsalmessa Suurlahdentie 3189 ja lähdemme liikkeelle rannan laiturista. Parkkipaikka löytyy talon pihasta.
- Lähtö klo 16
- Saapuminen Kaposaareen n. klo 17
- Illallinen katettuna klo 18
- Paluu Nikinsalmeen n. klo 21 – 22
- Risteilyn hinta 175 € / hlö
- Osallistujat max. 12 hlö
ALKUPALAT
Ankanmunafritata / villiyrttisalaatti ja vinegretti / omatekoinen juurileipä ja katajanmarjavoi / graavisärki / Saimaan Salami / paistettuja metsäsieniä
VÄLIRUOKA
Paseerattu ahvenkeitto Yöveden ahvenista
PÄÄRUOKA
Haukea, nokkosmuhennosta ja uutta perunaa
JÄLKIRUOKA
Mesiangervovanukas ja ahomansikoita
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Ilmoittautumiset ja lisätietoja: lomakkeella / asta@uhkua.fi / 040 – 744 7631
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!