Villiruokaristeily 24.8.

VILLIRUOKARISTEILY 24.8 (TÄYNNÄ)

Elokuun villiruokaristeilyn pääjärjestäjänä on Vilee Oy ja pääkokkina keittiömestari Ilkka Arvola. Uhkua ja Asta ovat mukana yhteistyökumppanina tässä tapahtumassa, joka järjestetään osana Mikkelin kulttuurin Unelmavuotta 2022. Tämäkin illallinen valmistetaan käsityönä hyödyntäen sesongin parhaita tuotteita. Illallisen raaka-aineet ovat itsekerättyjä, -pyydettyjä ja -kasvatettuja tai tulevat paikallisilta vastuullisilta toimijoilta. Alkoholittomat juomat sisältyvät illalliseen. Alkoholilliset ruokajuomat voit tuoda mukanasi itse. Juomasuositukset kysymällä Ilkalta.

Haluamme tuoda ruuassa esille paikallista Saimaan alueen ruokakulttuuria ja korostaa kestävän kehityksen merkitystä ruokakulttuurissa tulevaisuudessa. Kolmen ruokalajin menu on kasvis- ja kalapainotteinen ja rakennetaan sen hetkisen saatavuuden mukaan. Menun sisältö paljastuu vasta ruokapöydän äärellä ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitää, ruuan äärellä syntyy myös hienoja keskusteluja toisilleen tuntemattomien ihmisten kesken. Ruoka yhdistää 🙂

TULE SIIS MUKAAN NAUTTIMAAN YÖVEDEN SYYSKESÄISESTÄ TUNNELMASTA JA KAUDEN PARHAISTA MAKUELÄMYKSISTÄ!

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Säävaraus tilanteen mukaan.